Werkwijze

Werkwijze: hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt een website voor jezelf of je bedrijf, maar weet niet precies hoe? Je ziet op tegen de kosten? S-Works Webmedia heeft een stappenplan voor een glasheldere oplossing en geen verrassingen achteraf.

Stappenplan: van idee tot website

 

S-Works Webmedia gaat samen met jou je wensen en behoefte analyseren. Wat wil je met je website? Wie wil je bereiken? Wordt het een informatieve of commerciële website. Hoe moet de layout er uit zien? Door inventarisatie van deze gegevens ontstaat een concept van de website.

 

Er wordt een voorstel gemaakt van je concept website met een visueel ontwerp. Er wordt hierbij gekozen uit één van de vele thema’s in WordPress. Samen met jou bepalen we het uiteindelijke ontwerp.

 

Na goedkeuring gaan we aan de slag. Misschien is er al een domeinnaam vastgelegd. Mocht dit niet zo zijn kunnen wij dit voor je verzorgen, ook moet er een server bij een hosting partij worden aangevraagd. Hierna wordt  WordPress geïnstalleerd.

 

De volgende stap is het gekozen ontwerp opmaken met het bedrijfslogo,  teksten en foto’s. De website wordt getest en geoptimaliseerd. De opdrachtgever wordt nauw bij de ontwikkeling betrokken en kan eventuele wijzigingen aangeven. De website wordt aangemeld bij Google Analytics.

 

De website wordt opgeleverd. Je bent de trotse bezitter van een mooie, functionele WordPress website.

 

 

Alle voordelen op een rijtje!

Een standaard website van S-Works Webmedia heeft altijd:

  • Open Source web software: altijd up-to-date
  • Gebruiksvriendelijke CMS
  • Gemakkelijk content invoeren / wijzigen
  • SEO optimalisatie voor de beste vindbaarheid
  • Aanmelding bij Google Analytics
  • Professioneel opgezet

Wilt u meer weten over een website of heeft u andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.