Website

Waarom een website

Waarom een website

De tijden van de Gouden Gids zijn allang voorbij. Tegenwoordig zoekt iedereen op het internet met een zoekmachine zoals Google of Bing. Een website is vaak het eerste wat men over je onderneming krijgt te zien. Het moet een weerspiegeling van je bedrijf zijn en de juiste bedrijfsfilosofie uitstralen, zodat je jouw doelgroep aanspreekt. Potentiële klanten moeten een juiste indruk van je bedrijf hebben,  gemakkelijk geïnformeerd worden en contact op kunnen nemen.

Een website is niet alleen voor nieuwe klanten het visitekaartje. Bestaande relaties zoeken misschien meer informatie of andere producten of diensten die worden aangeboden. S-Works Webmedia helpt met het realiseren van de uitstraling en toegankelijkheid. Wij maken websites met mooie designs, betrouwbaar en gemakkelijk zelf te bewerken.

Altijd open

Waarom een website? Een website is 24 uur per dag, 7 dagen per week online. ’s Avonds, in het weekend en zelfs op vakantie ben je geopend en bereikbaar voor (potentiële) klanten.

Een ander voordeel is dat je jouw website snel kunt aanpassen. Bij een advertentie of brochure zit je vast aan de opmaak. Met een eigen WordPress website wijzig je artikelen, producten, foto’s etcetera in een handomdraai met een gemakkelijk te bedienen CMS. Dus geen dure instel of aanpaskosten.

Daarom een website

  • De juiste representatie van je bedrijf
  • Altijd bereikbaar
  • Potentiële klanten informeren
  • Groot publiek aanspreken
  • Content snel aan te passen
  • Gericht op de toekomst
 
Meer weten?

Laat je informeren over de mogelijkheden van S-Works Webmedia en neem contact met ons op.