Vertaling

 

 

Vertaling van content van websites

Vertaling van content

Misschien heb je internationale aspiraties en moet de inhoud van je website in een andere taal worden vertaald. Je wilt natuurlijk ook internationaal  goed overkomen en de juiste  uitstraling aan je bedrijf geven. Foutloze teksten zijn een belangrijk onderdeel hiervan. S-Works Webmedia kan de vertaling van teksten voor je verzorgen. Daarnaast kunnen wij je Nederlandse teksten controleren en redigeren.

Wij vertalen je content van of naar het Engels of Frans. Met een correcte vertaling kom je professioneel over, voorkom je miscommunicatie en breng je jouw bedrijf op een hoger niveau. De vertalingen worden gedaan door een bekwaam vertaler, die plezier beleeft aan taal. Dit staat garant voor een perfecte vertaling.

Bestaande tekst

Heb je inmiddels een tekst gemaakt, al dan niet vertaald en je bent niet zeker van je zaak? Laat het door ons controleren? De tekst wordt gecheckt en waar nodig, gecorrigeerd.

Naast websites kunnen natuurlijk ook andere teksten worden vertaald zoals bijvoorbeeld brochures, flyers, toespraken of persberichten.

Wil je meer informatie over vertalen en redigeren van teksten neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.